Contour. Een frisse kijk op grafische communicatie. Contour staat voor grafisch ontwerp, drukwerk en webdesign op één adres. één aanspreekpunt voor al uw ontwerpen en publiciteit. Graphix. We werken samen met verschillende drukkerijen om uw een afgewerkt eindproduct te kunnen bezorgen.

Goedkope websites, Contour, kwalitatief drukwerk, naamkaartjes, affiches, grpahix, contour, visitekaartjes, websites, print, drukwerk, grafics, graphics, grafisch ontwerp, drukwerk oostkamp, grafisch ontwerp, grafisch vormgever.

Webdesign

Naast alle reclame op papier, zorgen wij ook voor uw online reclame. Tegenwoordig is het tenslotte noodzakelijk geworden dat uw zaak ook op het internet voorkomt.

Wij bouwen uw website, van ontwerp tot codering. Indien u dit wenst, nemen wij ook aantrekkelijke foto’s voor op uw nieuwe website.  Er bestaat ook een mogelijkheid om uw website zelf aan te passen. In dit laatste geval koppelen we een CMS (wordpress) aan uw website en kan u op elke computer uw website online gaan aanpassen.

Hebt u nog geen domeinnaam? Dan registreren wij die voor u en zorgen ook voor de bijhorende webruimte.

Responsive

Het is belangrijk dat uw website op elk type toestel goed weergegeven kan worden. Daarom bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor een "responsive" website. De elementen op de website worden dan automatisch aangepast per toestel. Zo zal de volledige breedte van het scherm altijd goed worden benut.
De website waarop je momenteel aan het surfen bent is er een voorbeeld van. Verklein gerust het kader ter illustratie of surf er even naar toe op je tablet of smartphone.