Een frisse kijk op grafische communicatie. Contour graphix staat voor grafisch ontwerp, drukwerk en webdesign op één adres. één aanspreekpunt voor al uw ontwerpen en publiciteit. We werken samen met verschillende drukkerijen om uw een afgewerkt eindproduct te kunnen bezorgen. Contour.

Contour Graphix, betaalbare websites, kwalitatief drukwerk, naamkaartjes, affiches, visitekaartjes, websites, print, drukwerk, grafics, graphics, grafisch ontwerp, drukwerk oostkamp, grafisch ontwerp, grafisch vormgever.

Grafisch ontwerp

Contour is een grafisch bureau uit oostkamp die beschikt over de nodige knowhow en ervaring om uw wensen te vertalen naar een doeltreffend ontwerp en eindproduct… Maak uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar met een uniek logo en een passende huisstijl en geef zo uw bedrijf het professioneel voorkomen dat het verdient. Van logo’s, naamkaartjes tot affiches, brochures en flyers. We creëren voor alles een passend ontwerp.

 

Drukwerk

Dankzij onze contacten met verschillende drukkerijen, kunnen wij u altijd een afgewerkt product kunnen bezorgen, waardoor u niet verder hoeft te zoeken. Drukt u het ontwerp liever bij uw vaste drukkerij? Geen probleem, dan bezorgen wij u gewoon een drukklaar PDF-document.